VACATURE

ADVISEURS JUNIOR / MEDIOR

DZP zoekt collega’s om te werken aan een mooier Nederland!

Sinds 2002 zijn wij actief met het bedenken en uitvoeren van slimme oplossingen voor uitdagingen tussen publiek en privaat op het gebied van stedelijke economie, gebiedsontwikkeling en -beheer en veiligheid. En smeden wij hiervoor duurzame samenwerkingen tussen overheid, bedrijfsleven, onderwijs en overige stakeholders. Onze creativiteit komt hier tot zijn recht. Waar anderen stoppen gaan wij verder. We zijn dus soms een ijsbreker en breekijzer tegelijk. In belang van het grotere geheel weten wij het voor elkaar te krijgen om alle partijen dezelfde richting op te laten bewegen, ondanks de verschillende belangen. We pakken de pijnpunten op, vergroten de onderlinge betrokkenheid en het begrip, slaan bruggen en werken naar een co-creatie toe. We doen dat bijvoorbeeld door concepten, pilots, experimenten en free-zones te creëren en in het belang van de gestelde doelen. Ben jij een denker die doet met genoeg lef? En tikkeltje eigenwijs, met het Rotterdamse “doe maar gewoon”-syndroom?

Ons hoofdkantoor zit in Rotterdam. Wij hebben meerdere vestigingen in het land en willen dit aantal uitbreiden zodat meer regio’s van onze kennis gebruik kunnen maken.

Op zoek naar een baan om te werken aan een fijne stad om te wonen, werken, en/of te verblijven? Wil je meebouwen aan goed functionerende buurten, wijken, winkelgebieden en bedrijventerreinen en samenwerkingen smeden? Dan ben je bij DZP aan het juiste adres!

Wie vragen wij?

Als adviseur van DZP vind jij het bij uitstek interessant om economische vraagstukken op te pakken. Onderwerpen als stedelijke economie, gebiedsontwikkeling, beheer, veiligheid en leefbaarheid vind je interessant en volg je op de voet. Locatie- en gebiedsontwikkeling (en –beheer) vind je uitdagend. Je bent een verbinder, om vooral tussen publieke en private partijen in (binnen)steden de brug te slaan. Enerzijds werk je strategisch, anderzijds doe je uitvoerend werk. Je bent de spin in het web tussen (georganiseerde) ondernemers en gemeente, eigenaren, omwonenden en andere stakeholders.

Wie ben jij?

Jij bent ambitieus, resultaatgericht en vasthoudend. Hebt overtuigingskracht zowel op bestuurlijk niveau als op straat, en kan hierin snel schakelen. Dat doe je op basis van je persoonlijkheid, flair en inhoud. Je bent commercieel aangelegd en bent in staat om zelfstandig te werken. Je bent nieuwsgierig, vasthoudend en kan structuur aanbrengen. Je communiceert uitstekend, bent professioneel en besluitvaardig. Je kunt mensen enthousiasmeren en verenigen. Je hebt een voor dit werkveld relevante hbo- of universitaire opleiding en minstens 3 jaar relevante werkervaring.

Competenties die jij meebrengt:

– Ambitieus, resultaatgericht en vasthoudend;
– Collegiaal;
– Commercieel aangelegd;
– Communicatief sterk in woord en geschrift en de taal van de stakeholders spreekt Gezonde dosis humor en je moet kunnen relativeren en reflecteren;
– Je bent in staat om de verbeterings- en vernieuwingsmogelijkheden binnen de eigen taak te signaleren en op te pakken;
– Je bent in staat om in praktische situaties te improviseren;
– Je bent in staat om je eigen werkzaamheden te plannen en levert de gewenste resultaten (en meer!);
– Je kunt structuur aanbrengen;
– Nieuwsgierig & leergierig;
– Overtuigingskracht, op basis van persoonlijkheid, flair en inhoud; – Relatiebeheer;
– Zeer zelfstandig;

Wat bieden wij?

Wij hebben per direct plek voor fulltime junior en medior adviseurs. Je maakt deel uit van ons enthousiaste team dat vanuit het kantoor voor opdrachtgevers in de regio, dan wel randstad werkt. We bieden je een jaarcontract en de beloning is afhankelijk van wat jij meebrengt.

Interesse? Laat het ons weten! Wees creatief en reageer via m.mulder@dzp.nl.

MEER WETEN?

REAGEREN? ECHT?