vacatures

DZP zoekt assertieve adviseurs


Ben jij een denker die doet, met genoeg lef? Die een tikkeltje eigenwijs kan zijn? Durf jij anders te denken? Wil je graag werken aan een fijne stad om in te wonen, te werken en/of te verblijven? En wil je meebouwen aan goed functionerende buurten, wijken, winkelgebieden en bedrijventerreinen? Lees dan verder.

Wie zijn wij?

DZP is een creatieve intermediair tussen overheid en het bedrijfsleven. Sinds 2001 zijn wij actief met het bedenken en uitvoeren van slimme oplossingen, voor uitdagingen tussen de publieke en private sector, op het gebied van stedelijke economie, gebiedsontwikkeling en -beheer en veiligheid. Wij smeden duurzame samenwerkingen tussen overheid, bedrijfsleven, onderwijs en overige stakeholders.

Wij spreken de taal van onze verschillende opdrachtgevers en waar anderen stoppen gaan wij verder. Onze daadkracht en creativiteit komen hier tot zijn recht. Soms zijn we een ijsbreker en breekijzer tegelijk. In belang van het grotere geheel krijgen wij het voor elkaar om alle partijen dezelfde richting op te laten bewegen, ondanks de verschillende belangen. We benoemen de pijnpunten en vergroten de onderlinge betrokkenheid en begrip. We slaan bruggen en werken naar co-creaties toe. Dat doen wij onder andere door concepten, pilots, experimenten en free-zones te creëren. Altijd in het belang van onze opdrachtgevers en de gestelde doelen.

Wat zien wij graag in je?

Als adviseur van DZP vind jij het leuk om ruimtelijk-economische vraagstukken op te pakken en heb je affiniteit met de sociale kant hiervan. Thema’s als stedelijke economie, gebiedsontwikkeling, vastgoed, duurzaamheid, beheer, veiligheid en leefbaarheid vind je interessant, ben je in thuis en volg je op de voet. Locatie- en gebiedsontwikkeling (en –beheer) vind je uitdagend.  Je bent een verbinder en kan tussen publieke en private partijen in (binnen)steden een brug slaan. Je werkt bij ons zowel strategisch als uitvoerend.

Hebben we jou getriggerd en wil je meer weten? De koffie klaar staat klaar!

010 4621497 | office@dzp.nl

Tot snel, groet Marlies Mulder