Annelot van Mourik

Planologische stedenbezoeker

Ik ben een van de jongste van het team. Als 21-jarige sta ik aan het beginpunt van mijn carrière als adviseur bij DZP. Hoewel ik nog veel moet leren, houd ik wel van een uitdaging. Stilzitten staat immers niet in mijn woordenboek! Met veel enthousiasme ga ik nieuwe uitdagingen aan en verdiep ik mij in nieuwe onderwerpen en thema’s.  

Naast mijn werkzaamheden bij DZP studeer ik Sociale Geografie en Planologie aan de Universiteit van Utrecht. Een studie die mijn passie voor reizen heeft aangewakkerd. Sinds ik studeer is een bezoek aan een stad nooit meer hetzelfde geweest. Tijdens mijn werkzaamheden bij DZP kan ik de theorie, geleerd in de collegebanken, in diverse praktijksituaties omzetten. En hoewel ik een brede interesse heb, merk ik dat met name het marketingproces om bedrijvigheid te stimuleren mijn interesse wekt.  

Wat werken bij DZP zo leuk maakt? De diversiteit van projecten en dat waar je je mee bezig houdt tot uiting komt in de praktijk. Op deze manier kun je bijdragen aan de verbetering van de leef- en werkomgeving van mensen en echt impact hebben op de maatschappij. Bovendien heb ik een creatieve kant die ik, door het bedenken van originele ideeën, kwijt kan.

Naast werken en studeren organiseer ik graag dinertjes voor vrienden of familie, waarbij een kaart- of bordspel niet kan ontbreken, bezoek ik graag nieuwe plekken en maak ik mijn hoofd leeg in de sportschool. Het zijn de kleine dingen in het leven waar ik energie uithaal.

CONTACT