Arthur van den Noort

Extraverte netwerker pur sang

In het publieke domein heb ik ruime ervaring opgedaan; laveren tussen diverse, soms tegengestelde, belangen is een tweede natuur geworden. Zonder in bijzaken te vervallen en het bovenliggende belang uit het oog te verliezen. Daarnaast ben ik een mensenmens en geïnteresseerd in drijfveren van anderen. Ik ben een goede verbinder en sta bekend om mijn directheid; wel zo duidelijk. Netwerken houdt mij scherp en up-to-date.

Als je aan anderen zou vragen waarin ik excelleer, is dat in een chaotische complexe omgeving. Niet voor niets word ik vaak ingezet bij diverse communicatie-, lobby- en woordvoeringsopdrachten. Met als doel: helderheid en duidelijkheid scheppen.

Provincies, gemeenten en waterschappen zijn mij niet vreemd. Als jong broekie liep ik voorop in het straatmanagement en marketing van Amsterdam en was ik niet weg te slaan bij de dorpsroeptoeter AT5. Ik kwam op voor het kernwinkelgebied. In Amsterdam werd mijn interesse voor politiek vergroot en bekwaamde ik mij in overheidscommunicatie in het economische domein.

Ik heb de eerste aanzet gegeven tot Amsterdam Capital of Inspiration, de citymarketing en – branding van Amsterdam en de voorloper van IAMsterdam. Hier heb ik het klappen van de zweep leren kennen, van straatmanagement tot gebiedsbranding en van omgevingscommunicatie tot participatietrajecten.

In mijn loopbaan heb ik meerdere communicatiedisciplines leren kennen zoals marketing, crisiscommunicatie, branding, woordvoering en sociale media. Hierdoor ben ik een allround en gepassioneerde communicatieadviseur.

Ook ben ik bekend met thema’s zoals grootstedelijk evenementenbeleid, park- en straatmanagement, waarin het MKB de verbindende factor was. Economie en retail lopen als rode draad door mijn werk. De eerste EZ nota van gemeente Wijdemeren was van mijn hand en zette ik samen met gemeente Den Haag de Economic Board op poten.

Als recente inwoner van Den Haag voel ik mij thuis in het bruisende Zeeheldenkwartier met z’n culinaire hotspots en jonge galeriehouders. Als stadsmens kan ik niet zonder sociale contacten en ontmoet ik graag mensen om te netwerken. En natuurlijk ben ik lid van een politieke partij; immers, mijn mening steek ik niet onder stoelen of banken. Dus: spreek me aan! De eerste espresso is voor mij!

CONTACT