babette kopiëren

CONTACT


specialisme

Babette Heerkens

Ik ben na mijn opleiding al snel gaan werken bij Unique Uitzendburo. Hier gevormd en opgevoed om met heel veel plezier en succes hard te werken, een eigen vestiging te draaien en zoveel mogelijk uitzendkrachten een mooie werkplek te verzorgen. Hier is de basis gelegd om vooral te luisteren en te verbinden om de juiste plaatsing te realiseren!  

Na deze mooie tijd heb ik de overstap gemaakt naar de Rolf Groep, waar ik 14 jaar, met heel veel plezier als accountmanager heb gewerkt. Hier was ik verantwoordelijk voor het adviseren van 300 basisscholen en de bijbehorende besturen. Een hele diverse 1000-poot rol; generalist, waar ik zorgde voor advisering bij alle vernieuwingen, presentaties verzorgde aan teams en ontwikkelgroepen, streven naar het leveren van totaaloplossingen, alles om de leraren en directie te ontzorgen, zodat zij zich 100% kunnen richten op het belangrijkste, de leerlingen!

Met mijn hart voor onderwijs heb ik mij de laatste 3,5 jaar hard gemaakt rondom online-nascholing van professionals in het basisonderwijs, voortgezet onderwijs en de kinderopvang. Nascholing is super belangrijk en fijn om vanuit deze ervaring te zien dat dit bij veel Besturen en organisaties al hoog op de agenda staat.

Bij DZP merk ik dat al mijn eerdere opgedane werkervaring op z’n plek valt. Vanuit mijn rol als bruggenbouwer, de relatie aangaan, partijen bij elkaar brengen, goed luisteren, hard werken, leergierig en nieuwsgierig zijn en een tikje brutaal. Bij deze dynamische baan ga ik aan de slag om tot mooie oplossingen te komen,  samen te werking en ieders doelen te bereiken. En ik ken de wereld van arbeidsmarkt en onderwijs op mijn duimpje, in beide domeinen ben ik thuis, heb ik mijn netwerk en weet ik hoe de hazen lopen. Evenals in de diverse samenwerkingen die binnen deze domeinen in onder meer de triple helix (overheid-onderwijs-bedrijfsleven) leiden tot resultaat. Ik geloof in een leven lang leren!

Naast deze heerlijk baan, sport ik heel graag, hardlopen, golfen, boksen en krachtsport. En in periodes geef ik ook een (start)hardlooptraining aan groepen enthousiaste dames.  En oja, ik ben gek op Italië in de zomer en de sneeuw in de winter.