winkelstratenmarkten_collectiviteit

Collectiviteit

Een actief ondernemerscollectief is essentieel voor het creëren van de beste randvoorwaarden voor het ondernemerschap. Het is veel effectiever om als ondernemers de handen in een te slaan en een beroep te doen op de lokale overheid of overige partijen dan als individuele ondernemer. Samen staat u sterker. De Zakenpartner kan u helpen bij het oprichten, activeren en ondersteunen van winkeliersverenigingen, belangenverenigingen, federaties en overige ondernemerscollectieven. Daarnaast vinden we ook gericht geld voor collectieven,

Het oprichten en besturen van een ondernemerscollectief kost tijd. Met de inzet van De Zakenpartner zijn de ondernemers in staat om te doen waar ze goed in zijn: ondernemen. Wij nemen u daarom alle zaken rond het collectief uit handen. Wij zorgen voor een goed functionerend bestuur, werven leden, helpen bij het opstellen van het inhoudelijk plan en de begroting, vragen relevante subsidies aan en nemen administratieve en organisatorische werkzaamheden uit handen.

Overweegt u een ondernemerscollectief? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Tussen samen werken en samenwerken zit een wereld van verschil. Samen sta je sterker, zeker als gesprekspartner naar de overheid. Met het organiseren van de winkelstraat kom je sneller tot resultaat. DZP smeedt bedrijven tot een collectief. Bij elkaar komen is alleen het begin, bij elkaar blijven is de weg naar succes. Met onze ondersteunende diensten aan deze collectieven zorgen we ervoor dat de ondernemers kunnen blijven ondernemen en tegelijkertijd het collectief vooruit komt.