janine

CONTACT


specialisme

Janine Oudeman

Na mijn opleiding criminologie kon ik direct bij DZP aan de slag. Één ding wist ik zeker: hier  kan ik veel leren, maar ook leveren. En dat blijkt ook zo te zijn. Ik ga met veel energie naar mijn werk en kom weer met meer, nieuwe energie thuis. Dat komt doordat ieder project en daardoor ook iedere dag anders is, leerzaam is en voldoening geeft. Mijn criminologische kennis kan ik daarbij vaak toepassen. Er zijn veel sociale, psychologische, juridische of veiligheidsvraagstukken waar ik mee te maken heb. Laat dat nu precies zijn waar ik voor heb gestudeerd!

Tijdens mijn projecten sta ik in contact met allerlei verschillende partijen: onder andere ondernemers, vastgoedeigenaren, politie en gemeenten. Mijn netwerk breidt zich dan ook steeds verder uit. In veel gebieden hebben deze partijen met elkaar te maken, maar ze zitten lang niet altijd op één lijn. Gelukkig houd ik van aanpakken, verbinden en resultaatgericht werken. Het is een uitdaging om met verschillende partijen, met uiteenlopende belangen, samen te werken, doelen te stellen en deze ook daadwerkelijk bereiken. Dat gaat niet zonder slag of stoot. Het duurt vaak even. Ik ga deze uitdaging graag aan, waarbij het helpt om de gezamenlijke belangen te benadrukken en van daaruit te werken. En als het dan lukt, voel ik me trots: ‘Yes! We did it’! 

Ik geniet iedere dag als DZP’er omdat ik tijdens mijn werk mijn capaciteiten kan omzetten in resultaten. Ik krijg alle ruimte om mijzelf te ontwikkelen, om te groeien. Dat in combinatie met de support, kennis en kunde van collega’s maakt dat ik opdrachtgevers zo goed mogelijk van dienst kan zijn. Voor mij is dit de perfecte combinatie.

Naast mijn werk vind ik het heerlijk om met vrienden en familie op te trekken. Ik houd van een goed glas rode wijn met een goed gesprek. Binnenkort ben ik ook weer op de handbalvelden te vinden en tot slot kijk ik er ieder jaar erg naar uit om met mijn snowboard de pistes onveilig te maken.