Martijn Verdult

Vakman met bezieling

Vanaf januari 2021 maak ik onderdeel uit van het DZP-team. Dit voelt als een ‘match made in heaven’.

Met ruim tien jaar ervaring op het gebied van publiek-private samenwerking is het bij DZP voor mij mogelijk om te doen wat ik het liefste doe: (samen)werken in uiteenlopende omgevingen, op verschillende niveaus én vanuit diverse rollen. Soms als pragmaticus, soms als praatpaal of bruggenbouwer en een andere keer juist als breekijzer. Denk bijvoorbeeld aan het begeleiden van (complexe) BIZ-trajecten met ondernemers én vastgoedeigenaren, centrumvisie-trajecten, veiligheidsprojecten of een geheel nieuw taxibeleid.

Daarnaast houd ik mij graag bezig met het ontwikkelen en vernieuwen van onze dienstverlening om op die manier de aansluiting te blijven vinden bij de maatschappelijke en economische ontwikkelingen.

Met mijn verleden als zelfstandig werkend chef-kok kan ik in stressvolle situaties het overzicht bewaren en nauwgezet te werk gaan (én natuurlijk een heerlijke maaltijd bereiden!). Het zal dan ook geen verrassing zijn dat ik in mijn vrije tijd vaak in de keuken te vinden ben. 

Ik heb een scherp oog voor wat er in mijn omgeving speelt en wat bij kan dragen aan een betekenisvolle samenwerking. Altijd concreet, professioneel, en verbindend: practise what you preach! 

Een goede mise-en-place is de basis voor al mijn werk.

CONTACT