Nina Dahmen

Op een circulaire missie

Drie jaar geleden raakte ik geïnspireerd door het concept van een circulaire economie. Voor mij symboliseert dit niet alleen de transitie naar een duurzamere economie, maar ook de transitie naar een duurzamere maatschappij. Een kans om jezelf als bedrijf, land, merk, regio, gemeente, of ondernemer opnieuw uit te vinden in een van de meest vruchtbare zakelijke klimaten ooit. Een transitie waarvan ik mijn missie heb gemaakt.

Ik help bedrijven en (semi)overheden bij het aangaan van uitdagingen op gebied van innovatie en circulariteit, het verkennen van nieuwe zakelijke kansen en het creëren van producten, diensten en klantervaringen die toekomst- en generatie bestendig zijn.

Creativiteit is voor mij de sleutel tot het vinden van passende, soms onverwachte oplossingen, het inzetten van innovaties en het verbinden van de juiste partijen. Draagvlak en productownership creëer ik bij alle betrokken stakeholders evenals de eindgebruiker, door deze al in een vroeg stadium bij het project te betrekken.

Bedrijfsleven en overheid wil wel innoveren en bijdragen aan een circulaire economie, maar weten dit vaak niet goed te vertalen naar de praktijk. Ik help opdrachtgevers hierbij met innovatieve, hands-on oplossingen die direct toepasbaar zijn in de operatie. Het grote DZP netwerk en multidisciplinaire team zorgen ervoor dat we voor elke uitdaging wel een oplossing kunnen vinden, hoe complex ook.

Door nauw samen te werken komen we zo tot slimme oplossingen, diensten, producten of verdienmodellen die bijdragen aan een innovatieve en circulaire economie. Ik vind het belangrijk collega’s, partners, leveranciers en opdrachtgevers te inspireren en kennis te delen. Zo komen we samen tot concrete, haalbare en schaalbare oplossingen en doelstellingen.

Ik ontwikkel concepten op gebied van vastgoed, retail, gebiedsontwikkeling, corporate, hospitality, gezondheidszorg, onderwijs, landbouw, voeding, overheid, publieke ruimtes en horeca.

CONTACT

06 438 733 88

PROJECTEN (SELECTIE)