HA_onno_van_tilburg-3

CONTACT


specialisme

Onno van Tilburg

Afgestudeerd als Bedrijfskundige ben ik als marketeer in de culturele wereld gerold. Na onder andere Rotterdam 2001, Culturele Hoofdstad van Europa en de Rotterdamse Schouwburg heb ik 15 jaar als Brandmanager voor Marlies Dekkers gewerkt. Een mooi merk met een belangrijke missie.

In 2019 heb ik het roer omgegooid. Mijn job opgezegd. Ik wilde wat anders. Het begon met een hond die ik al lang wilde en die kwam er. Een Beagle die net als zijn baasje een eigen wil heeft.

Na een tijdje kwam er weer een ‘Marlies’ op mijn pad, dit keer Marlies Mulder van DZP. Ik weet nog dat ik zei: “Als je mij wilt dan krijg je een ‘office dog’ erbij.”, “Nou dat is goed”, zei Marlies, leuk”

Sinds oktober 2019 werk ik bij DZP. Een bedrijf met de Rotterdamse instelling – niet lullen maar poetsen – en dat past wel bij mij. Hoewel DZP zich met totaal andere disciplines bezighoudt dan dat ik tot nu toe gedaan heb, vind ik het wel erg leuk en interessant. De thema’s waar DZP zich mee bezig houdt vind ik belangrijk. Veiligheid, schoon en heel, goede lokale economie. Ik ben een voorstander van die kleine specialistische winkeltjes, de bakker, de echte slager. Maar ook dat we er met zijn allen voor moeten zorgen dat Nederland leefbaar blijft: veilig, netjes, schoon.

Ik werk 4 dagen per week en ben onder andere verantwoordelijk voor de branding & communicatie van DZP. Daarnaast ben ik betrokken bij 2 projecten op Goeree-Overflakee: FOGO & Smart Water.

Mocht je naar ons kantoor op de Spuistraat komen dan heb je dus kans dat Sem je kwispelend komt begroeten. En als je meer van mij wilt weten, mail of bel me.