patrick

CONTACT


specialisme

Patrick Flooren

Patrick Flooren, geboren en getogen Rotterdammer uit het mooie bouwjaar 1970. Na jaren in het credit-management was ik in 2022 toe aan een compleet nieuwe en vooral uitdagende omgeving.  In die zoektocht kwam DZP op mijn pad en na mijn eerste gesprek dacht ik meteen: dit wordt mijn volgende stap! Dat DZP pragmatisch, vindingrijk en een tikkeltje eigenzinnig is, past namelijk goed bij mij.

Vanaf de eerste dag werd mij al duidelijk dat ik hier veel nieuwe inzichten ga krijgen op het gebied van samenwerking tussen overheid en bedrijfsleven. Als geboren Rotterdammer hou ik van aanpakken. Ook leg ik makkelijk contact tussen de diverse stakeholders. De taal van de ondernemer past goed bij mij, adviseren en verbinden is aan mij wel toevertrouwd.

Ik hou van een uitdaging waarbij ik verschillende partijen met tegengestelde belangen verbind en kijk wat de gemeenschappelijke deler is. Met veel energie en vertrouwen ga ik hiermee aan de slag. Het is mooi om te zien dat de partijen op diezelfde energie meebewegen.

Naast DZP krijg ik ook energie van mijn niet alledaagse hobby, namelijk 3D boogschieten. Het brengt me op de mooiste plekken in Nederland en buitenland. Ook deel ik de passie van vele DZP-collega’s voor lekker eten, bel me en ik ben er! Als laatste beleef ik veel plezier aan mijn twee trouwe viervoeters, hopelijk binnenkort ook als office-dogs te bewonderen.

Helemaal op mijn plek dus bij DZP! Willen jullie kennismaken óf hebben jullie een mooie uitdaging, neem contact op!