winkelstratenmarkten_management

Schoon & Heel

Een goed verzorgde bedrijfsomgeving is het visitekaartje naar klanten en draagt ook bij aan de veiligheidsbeleving van alle bezoekers. Zwerfafval en kapot straatmeubilair zijn hierbij uit den boze en moeten dan ook worden aangepakt en waar mogelijk worden voorkomen. Schoon en heel zijn de afgelopen jaren een gezamenlijke verantwoordelijkheid geworden van ondernemers en overheid. De meest effectieve aanpak komt dan ook voort uit een goede publiek-private samenwerking.

De Zakenpartner is expert in de aanpak van zwerfafval en het verbeteren van de buitenruimte. Van analyse en aanpak tot en met de borging van de geboekte resultaten. Op basis van ons netwerk hebben we ook korte lijnen met partijen als Stichting Nederland Schoon, Agentschap NL en Rijkswaterstaat.

Wij zijn u graag van dienst met praktisch advies en een gerichte aanpak. Neem voor meer informatie contact met De Zakenpartner op en een schone toekomst lacht u tegemoet.

[quote text_size=”medium” author=”Elize Amons” link=”http://www.dezakenpartner.nl/inter/zakenpartners/elize-amons/”]

Door de toegenomen welvaart is de hoeveelheid afval op straat de afgelopen zestig jaar sterk toegenomen. Winkelgebieden die schoon en heel zijn kennen een hogere veiligheidsbeleving, wat betekent dat deze gebieden niet per definitie veiliger zijn, maar dat men dat zo ervaart. Het winkelend publiek voelt zich er veiliger en zal daarom langer in het gebied verblijven en meer geld uitgeven. Door grote gemeentelijke bezuinigingsopgaven komt de verantwoordelijkheid voor het schoon en heel houden van winkelgebieden steeds meer bij de ondernemers te liggen. DZP zoekt naar mogelijkheden voor collectief beheer en onderhoud van de buitenruimte door publieke en private partijen met elkaar in gesprek te brengen.

[/quote]