vacatures

DZP zoekt assertieve senior adviseurs


Ben jij een denker die doet, met genoeg lef? Die een tikkeltje eigenwijs kan zijn? Durf jij anders te denken? Wil je graag werken aan een fijne stad om in te wonen, te werken en/of te verblijven? En wil je meebouwen aan goed functionerende buurten, wijken, winkelgebieden en bedrijventerreinen? Lees dan verder.

Wie zijn wij?

DZP is een creatieve intermediair tussen overheid en het bedrijfsleven. Sinds 2001 zijn wij actief met het bedenken en uitvoeren van slimme oplossingen, voor uitdagingen tussen de publieke en private sector, op het gebied van stedelijke economie, gebiedsontwikkeling en -beheer en veiligheid. Wij smeden duurzame samenwerkingen tussen overheid, bedrijfsleven, onderwijs en overige stakeholders.

Wij spreken de taal van onze verschillende opdrachtgevers en waar anderen stoppen gaan wij verder. Onze daadkracht en creativiteit komen hier tot zijn recht. Soms zijn we een ijsbreker en breekijzer tegelijk. In belang van het grotere geheel krijgen wij het voor elkaar om alle partijen dezelfde richting op te laten bewegen, ondanks de verschillende belangen. We benoemen de pijnpunten en vergroten de onderlinge betrokkenheid en begrip. We slaan bruggen en werken naar co-creaties toe. Dat doen wij onder andere door concepten, pilots, experimenten en free-zones te creëren. Altijd in het belang van onze opdrachtgevers en de gestelde doelen.

Ons hoofdkantoor zit in Rotterdam. Wij werken veelal voor projecten in de Randstad en Midden-Nederland en willen dit uitbreiden zodat meer regio’s van onze kennis gebruik kunnen maken.

Wat zien wij graag in je?

Voor senioren hanteren wij het credo ‘je wordt niet aangenomen om wie je bent, maar om wie je kent’. Jouw werkervaring, vak inhoudelijkheid en track-record vinden wij vanzelfsprekend. Jouw netwerk en wat jij daarmee kunt, in combinatie met onze netwerken, vinden wij interessanter.

Als senior adviseur van DZP vind jij het leuk om ruimtelijk-economische vraagstukken op te pakken en heb je affiniteit met de sociale kant hiervan. Thema’s als stedelijke economie, gebiedsontwikkeling, vastgoed, duurzaamheid, beheer, veiligheid en leefbaarheid vind je interessant, ben je in thuis en volg je op de voet. Locatie- en gebiedsontwikkeling (en –beheer) vind je uitdagend.  Je bent een verbinder en kan tussen publieke en private partijen in (binnen)steden een brug slaan. Je werkt bij ons zowel strategisch als uitvoerend en begeleidt junioren en medioren.

 • Je weet mensen te inspireren en te enthousiasmeren en je hebt ruime seniorervaring in de publieke en/of private sector.

• Je bent efficiënt en effectief. Helder en duidelijk communiceren, in woord en in tekst, kan je op alle niveaus.

• Op schrift ben je sterk, of dit nu een gemeentelijk beleidsnotitie betreft, een persbericht, een briefing voor een communicatiebureau of een besluitvormingsdocument voor een commerciële opdrachtgever;Jij bent de spilfiguur tussen (georganiseerde) ondernemers, gemeente, eigenaren, omwonenden en andere stakeholders.

• Als teamplayer weet je zelfstandig werken goed te combineren met het coachen en overdragen van kennis aan het team.

• En niet onbelangrijk; je hebt humor.


Kan jij je je hierin vinden en lijkt jou het interessant en leuk om ons team te komen te versterken? Stuur me dan een mail (m.mulder@dzp.nl) bel me (06-54774981) of stuur me DM op Linkedin

Tot snel, groet Marlies Mulder,