Steyn Guijt

CONTACT


specialisme

Steyn Guijt

Hi, ik ben Steyn. Manager Operations. Zeg maar de regelaar die ervoor zorgt dat alles in en om ons kantoor op rolletjes loopt. Onderhoud van het pand, dat regel ik. De ICT-zaken met of zonder stekker, dat regel ik. Werkplekken voor nieuwe collega’s, ook dat regel ik. Ik ontzorg en regel dat onze Adviseurs & Verbinders alles hebben om lekker aan de slag te gaan.

Rotterdam is mijn stad. Ik ben er opgegroeid. De stad van “niet praten, maar poetsen”. De stad die altijd aan mij trekt. Kort ben ik even weggeweest. Voor mijn studie aan de Hogere Hotelschool in Breda. En voor hospitality werk in Spanje en Kroatië.

Na enkele jaren heb ik afscheid genomen van de pure hospitality. Opzoek naar een uitdaging die ik overdag kon uitvoeren. Op deze reis kwam ik eerst in het onderwijs en daarna in de zorg terecht. Dankbare beroepen en waardevolle ervaringen hebben mij gemaakt tot een dienstbare & coachende hospitality professional. Een hardwerkende allrounder.

In 2023 kwam DZP op mijn pad. Een heerlijk Rotterdams bedrijf in voor mij een nieuwe branche. Een gezellige club die zich inzet voor de duurzame welvaart in dorp, stad en regio. Dat spreekt mij aan & stiekem sluit dit aan bij mijn ervaringen uit de zorg & het onderwijs. Dit maakte mij nieuwsgierig.


Naast het werk ben ik druk met mijn gezin. Oh, en koken is een grote hobby van mij. Dat komt goed uit, mijn collega’s kunnen een smakelijke lunch en onvergetelijke borrels goed waarderen.

Leuk als je een keertje op ons kantoor aan de Spuistraat langskomt. Ik leid je er graag rond! Wil je nu al meer van mij weten? Mail of bel me.