Thijs Dogterom

Gedreven jongeman

Mijn naam is Thijs Dogterom, kennis consultant bij DZP en scheidsrechter bij de KNVB. Door middel van luisteren, kijken, voelen en proeven zorg ik voor een passend antwoord op een vraagstuk. Vanuit mijn achtergrond in de veiligheidskundige hoek ben ik zeer goed in staat beleid te vertalen naar praktische uitvoering. Ik werk hard en gedreven met het behalen van het doel in het vooruitzicht.   

Wanneer ik een dag op kantoor zit, wil ik goed kunnen werken met mensen om me heen waar ik mee kan lachen. Wanneer ik buiten de deur werk wil ik dat de opdracht van de opdrachtgever zo goed mogelijk wordt uitgevoerd. Wanneer ik bezig ben met een onderzoek, zorg ik ervoor dat de onderzoeksvragen nauwkeurig worden beantwoord. Wanneer ik op het voetbalveld als scheidsrechter sta, zorg ik ervoor dat ik er alles aan heb gedaan om de wedstijd zo eerlijk mogelijk te laten verlopen. Dit zijn doelen die ik van te voren stel bij het uitvoeren van een taak.  ‘Met een duidelijke visie je doelen nastreven’ is een motto dat altijd in mijn achterhoofd zit.

Door gaandeweg een visie te ontwikkelen die past bij het behalen van je doelen creëer je maatwerk waarin een groot draagvlak ontstaat voor wat je doet. Op die manier kun je jezelf continu ontwikkelen. Hierin is reflecteren op je eigen handelen, of je dat nu doet aan de hand van feedback of niet, van essentieel belang.

CONTACT

06 142 984 58

PROJECTEN (SELECTIE)