Warenmarkten

Markten zijn er al sinds jaar en dag en voor velen niet meer weg te denken uit het straatbeeld. Het behoort tot een van de oudste beroepen die we kennen. Maar, er wordt in Nederland anders gewinkeld dan voorheen en ook de rol van de warenmarkt in ons dagelijks leven verandert daardoor. Klanten stellen hogere eisen aan het product, de diversiteit van het aanbod en willen vermaakt worden. Inspelen op de toekomst is noodzakelijk voor het voortbestaan van de markten.

De adviseurs van De Zakenpartner begeleiden ondernemers, marktverenigingen en/of gemeenten bij het inspelen op deze veranderingen. Van verzelfstandigingstrajecten tot revitalisering en promotie. In de rol van coördinator, kwartiermaker, adviseur of projectmanager zijn wij actief van visievorming tot en met concrete uitvoering. Wij zijn van alle markten thuis!

Ambulante handel of de markten zijn anders dan winkelstraten. De historie, de werkzaamheden en vooral de regelgeving zorgen voor bijzondere uitdagingen. DZP heeft veel ervaring met het begeleiden van markten en om die reden slagen wij erin de tegenstrijdige standpunten om te buigen tot een gezamenlijk doel: een goed functionerende markt!