Hoe we werken

Geen doorsnee bureau

Misschien heb je al door dat DZP een beetje anders dan anders is. Inmiddels zijn we wereldburgers, maar onze roots liggen in Rotterdam en dat is merkbaar. We doen de dingen graag op de Rotterdamse manier. Oplossingsgericht, pragmatisch en ondernemend.

Om alle partijen in belang van het grotere geheel dezelfde richting op te laten bewegen zijn we soms een breekijzer en ijsbreker tegelijk. Door goed te luisteren en te communiceren leiden we onze opdrachtgevers naar hun SweetSpot; de plek waar alles in balans is en alles klopt. Wij geloven namelijk dat innovatieve bedrijven en overheden de motor zijn voor een welvarende, gezonde en gelukkige samenleving.

ONZE AANPAK

Wij geloven dat de uitdagingen van onze opdrachtgevers om innovatieve, duurzame en toekomstgerichte oplossingen vragen. Oplossingen die net zo multidisciplinair, divers, creatief, maatschappelijk betrokken en intrinsiek gedreven zijn als wijzelf. Onze bedrijfscultuur is flexibel, met volop ruimte voor persoonlijk initiatief. Tegelijkertijd biedt onze aanpak opdrachtgevers de sturing, begeleiding en kennis die nodig is om projecten succesvol uit te voeren.

ONTDEKKEN

DZP-ers zijn empathisch. We willen een probleem eerst voelen, proeven en ruiken voordat we aan de slag gaan. Door te luisteren, communiceren en de juiste vragen te stellen, zijn we in staat de (echte) blinde vlekken, behoeften en valkuilen van onze opdrachtgevers in kaart te brengen.

VERBINDEN

We brengen alle betrokken stakeholders in kaart en treden met ze in gesprek. We kunnen op vele niveaus communiceren wat ons helpt draagvlak te creëren en partijen samen te brengen. Zo zorgen we ervoor dat er één gezamenlijke taal, visie en droom ontstaat.

ONTWIKKELEN

Samen met onze opdrachtgevers bedenken en creëren we (proof of) concepten, co-creaties, pilots, experimenten en freezones die bijdragen aan een passende oplossing voor alle betrokken partijen.

DOEN

Ondersteund door ons en multidisciplinaire team en grote netwerk gaan we op zoek naar de juiste partijen, kennis, innovaties, disciplines, mensen, geldstromen en technologie om de oplossing succesvol in de praktijk uit te rollen. De voltooiing van een project betekent niet het einde van onze inzet. Het is het startpunt voor gezamenlijke evaluatie en verdere ontwikkeling en succes op lange termijn.

Hoe we werken

Ook Batman had een Robin

Ons netwerk van inspirerende en competente denkers en doeners, zorgt voor een juiste oplossing voor bijna elke uitdaging.