bevlogen mensen
brengen de wereld verder

maak het verschil

met ondernemers en overheden

Waarvoor sta jij op? Wij springen elke dag uit bed voor de duurzame welvaart in dorpen, steden en regio’s. Met het werk dat wij doen maken wij Nederland mooier, beter en duurzamer. Samen met ondernemers, overheden en onderwijs zorgen wij voor het verschil. Als adviseurs & verbinders.

versterk ons team

met je kennis, kunde en overtuiging

We durven het te zeggen; bij DZP werken alleen maar slimme, gezellige en gedreven mensen. Soms een tikkie eigenzinnig, altijd met kennis van zaken. Met liefde voor de samenleving, brengen zij zaken vooruit. Door te denken, te verbinden en te doen. En het liefst net even anders. Zie jij kans om het team te versterken, bel gewoon. Maakt niet uit wat je nu doet.

geniet van de ruimte

en de voordelen van werken bij DZP

Baas van je eigen agenda. Eentje die iedere dag anders is, of anders loopt dan gepland. Je eigen opdrachten. De vrijheid om je werk zelf zó in te richten dat jij opdrachtgevers verrassend vooruit helpt. Dat ze blij zijn. Vanuit huis of op kantoor. En natuurlijk sta je niet alleen; alle DZP adviseurs & verbinders staan ook voor jou klaar. Daarbij ruime keuze uit arbeidsvoorwaarden en fijn salaris. Meer dan de moeite waard.

tijd voor iets nieuws?

Laat weten wie je bent. Niks geen cv of vragenlijst. Gewoon een leuke kennismaking. Bel 010 - 462 14 97.

Vacatures

voor denkers | verbinders | doeners