opstaan
voor de
duurzame
welvaart

Door denken, verbinden en doen

zorgen wij voor resultaat

Al meer dan 20 jaar is DZP de adviseur & verbinder voor gemeentes, provincies, en (verenigde) ondernemers. We doen dé onderzoeken, maken visies & plannen. Zijn de spin in het web bij transities, trajecten en uitvoering. En onze denkers & doeners zijn op interim basis beschikbaar om zaken vooruit te brengen.

samen vooruit

voor ondernemers en overheden

Wij brengen mensen bij elkaar om de slimme oplossingen te bedenken én om ze uit te voeren. Met een plan alleen maak je een gebied niet beter, daarom co-creëren we concepten, pilots, experimenten en free-zones. Zo bouwen wij aan lekker functionerende buurten, wijken, winkelgebieden en bedrijventerreinen. En het liefst doen we dat net even anders. Noem het out-of-the-box, of vernieuwend.

op missie

voor mooier, beter en duurzamer

Wij geloven dat innovatieve bedrijven en overheden de motor zijn van een welvarende, gezonde en gelukkige samenleving. Het zijn de innovators, de pioniers en de vooroplopers die de wereld in beweging zetten. Het verschil maken. Aan deze bedrijven en overheden leveren wij onze vakkennis, daadkracht en netwerk . Om zaken gedaan te krijgen. Om een zo’n groot mogelijke bijdrage aan onze maatschappij te leveren. Daar gaan wij voor.

tijd voor iets nieuws?

Laat weten wie je bent. Niks geen cv of vragenlijst. Gewoon een leuke kennismaking. Bel 010 - 462 14 97.

met een trots team

bevlogen adviseurs en verbinders

Leer ze kennen; onze  denkers & doeners. Van vakidioot  tot multidisciplinaire duizendpoot. Allemaal net even anders. Allemaal slim, gezellig en bevlogen. Experts in ruimte | economie | duurzaamheid. Met trots presenteren wij ons complementerende team. Klaar voor elke  publiek-private uitdaging.