yet klein

CONTACT


specialisme

Yet ten Hoorn

Ik ben Yet, een verbindende aanpakker, die ervan houdt om dingen gedaan te krijgen! Als adviseur bij DZP werk ik met veel plezier en passie als Straatmanager voor verschillende BIZ-ondernemersverenigingen in de Metropoolregio Amsterdam.

Ik ben geboren op de Groningse klei. Verhuisde naar Noord-Brabant met de “zachte g” en de afscheidsgroet “Houdoe”. Emigreerde met mijn ouders, broer en zus naar Frankrijk, waar ik opgegroeide in een familiebedrijf. In een familiebedrijf opgroeien heeft mij voor een groot deel gevormd. Na mijn opleiding keerde ik als jongvolwassene terug naar Nederland en streek neer in Amsterdam. Waar ik nog steeds met veel plezier woon en werk.

Mijn motto is “Gets Things Done!” en ik ben vastbesloten om concrete resultaten te behalen. Ik ben een echte aanpakker die niet bang is om de handen uit de mouwen te steken. Door mijn jarenlange ervaring als manager, heb ik veel kennis en vaardigheden opgedaan op het gebied van projectmanagement en samenwerking. Als Straatmanager ben ik altijd op zoek naar manieren om het economische functioneren van een gebied duurzaam te verbeteren. Ik geloof in een verbindende aanpak om verschillende belanghebbenden bij elkaar te brengen. Door mijn motto “Gets Things Done!” ben ik in staat om concrete resultaten te behalen.

In mijn vrije tijd vind ik het heerlijk om te winkelen, te wandelen en te reizen. Ik doe dit graag samen met mijn trouwe viervoeter PiP en mijn partner Oscar. Wandelen in de natuur geeft me rust en winkelen inspiratie, terwijl ik tijdens het reizen nieuwe culturen en ervaringen ontdek. Ik vind het belangrijk om mijn geest te voeden met nieuwe ervaringen en uitdagingen, zodat ik als Straatmanager ook op de hoogte blijf van nieuwe ontwikkelingen en ideeën.

Als je op zoek bent naar iemand die zich volledig inzet voor de verbetering van jouw buurt, dan ben ik de juiste persoon! Neem gerust contact op.

Laten we samenwerken om onze straten schoon, heel, veilig en duurzaam aantrekkelijker te maken voor iedereen!