VOL VOOR DE TOEKOMST EN HET RESULTAAT

Met de daadkracht & vakmensen van DZP

Wij houden van uitdagingen. Kom maar door! We pakken ze aan met creativiteit en doorzettingsvermogen. We denken en we doen. En met oog & aandacht voor de belangen van de ondernemers, bewoners, bestuurders, milieu en kaders.

Wij bedenken slimme oplossingen en zorgen dat deze ook echt gerealiseerd worden. Als adviseurs & verbinders kunnen we veel. Denk aan het uitstippelen van de strategie van Nederland om de doelstellingen van het Klimaatakkoord van Parijs gerealiseerd te krijgen, het analyseren van de haalbaarheid en de economische, sociale en ecologische impact van programma’s en projecten, het identificeren van kansen en risico’s, het opstellen van een plan van aanpak, het betrekken van belanghebbenden en het managen van het projectproces, of gewoon de handjes bij de uitvoering.

We zijn politiek bestuurlijk handig, empathisch, luisteren goed en schakelen door. Op verschillende thema’s zijn wij dé expert en ontwikkelen wij continue nieuwe praktische oplossingen. We spreken de taal van ondernemers én overheden.

Nieuwsgierig bij welke projecten wij betrokken zijn?