WhatsApp Image 2023-09-12 at 16.47.51

CONTACT


specialisme

Claudia Thoen-Rotteveel

Marketing creator & creatieveling, dat ben ik. Bij DZP zorg ik dat zaken worden vormgegeven en de wereld in geslingerd worden. Zo zet ik ons fraaie werk én onze geweldige adviseurs & verbinders in de schijnwerpers op de socials, en in andere media. Ben vaak op kantoor in Rotterdam, maar ook regelmatig in het wild. Als ondersteuner bij projecten, als fotograaf of event-organisator. Lekker divers.

Ik ben ondernemend, heb een neusje voor kansen en een overdosis enthousiasme. Vóór DZP was ik 10 jaar de manager van twee huidklinieken. Naast het goed reilen en zeilen daar ook verantwoordelijk voor de marketing + PR. Zo is tussen de behandelingen door, ik ben aan de hogeschool van Utrecht afgestudeerd als huidtherapeut, mijn liefde voor online marketing & creatie ontstaan. Trots ben ik op alle mooie posts, folders en events die ik heb gecreëerd.

Nachtelijke kattenbelletjes. Misschien een beetje vreemd, maar mijn beste ideeën bedenk altijd ‘s nachts. Schiet ik zomaar wakker om een uur of vier. Even een kattenbelletje en hop, ik heb overdag weer een nieuw projectje. Verder pak zaken lekker pragmatisch op, ben heel oplossingsgericht en hou van gezelligheid.

Bij DZP krijg ik de vrijheid en ruimte om mijn kattenbelletjes en creaties uit te voeren. Dat is toch heerljik! En dan mag ook nog eens met hele fijne adviseurs werken. Gewoon top.  Ik vind het superleuk om met ze mee te gaan naar onze projecten in het wild en op mijn manier een bijdrage te leveren. 

Er op uit trekken doe ik trouwens graag, ook privé. Lekker wandelen met mijn gezin vol mannen. Leuke dingen doen met vrienden en familie, ik houd ervan!