2024 Carolien den Drijver

CONTACT


specialisme

Caroline den Drijver

Als officemanager bij DZP ben ik de gastvrije commerciële administratieve duizendpoot. Een soort gastvrouw & manusje-van-alles in één. Heerlijk vind ik dat, de afwisseling in mijn werk. Het ene moment regel ik een lekkere bak koffie voor bezoekers, het andere moment ben ik gefocust op de administratie. Of er komt een ad-hoc klusje voor een collega tussen. Kom maar door, ik zorg dat alles op ons kantoor tiptop geregeld is.

In mijn vorige job als balie captain bij een Retailer was ik de verbinder tussen het filiaal en het hoofdkantoor. Zorgen dat de service op peil was & het team de juiste taken uitvoerde voor een zo’n optimaal mogelijk resultaat, daar was ik verantwoordelijk voor.  

Ook heb ik een aantal jaren in de directe verkoop gezeten. Daar leer je écht inspelen op de behoeftes van klanten.

Met mensen om mij heen ben ik op mijn best. Lekker een beetje reuring en gezelligheid. Fijne gesprekken met onze Adviseurs & Verbinders over de ins-en outs van projecten of iets privé. Bij mij kunnen ze hun ei kwijt of terecht voor een luisterend oor. Slimme mensen zijn het en zó geïnteresseerd. Zij maken het werken in de Spuistraat echt top! De VriMiBo met lekkere bitterballen helpt daar natuurlijk ook bij 😉

Als het mooi weer is wandel ik graag. Liefst langs een terrasje voor een lunch of borrelplankje. Soms vind je mij in de sportschool voor een krachttraining. Bovenal vind ik het heerlijk om met mijn kinderen, familie en vriendinnen te zijn. Een echt een familie mens ben, dat ben ik. Verder geniet ik van reizen en de wereld ontdekken.

Ben je in Rotterdam? Kom dan eens langs bij ons op kantoor voor een kop koffie.

Tot snel!