2024 Elize Amons DZP

CONTACT


specialisme

Elize Amons

In het gevreesde millenium-jaar ben ik gestart bij DZP met een klein clubje gedreven mensen. Leergierig als ik ben, werd het al snel duidelijk waar mijn passies bij DZP lagen. Telg zijn van een ondernemersfamilie en geen ‘negen tot vijf’-mentaliteit hebben, is de basis geweest van mijn ontwikkeling bij DZP. Partijen verbinden met maximaal resultaat en enthousiasmeren tot deelname aan projecten van de grond af aan zit in mijn DNA.

Betrokkenheid bij de eerste veiligheidsprojecten van de gemeente Rotterdam triggerde mij tot verdieping van de kennis in veiligheid in de algemene zin. Het sociaal maatschappelijk karakter daarbij betekende veel voor mij. Duurzaamheid en innovatie hebben tevens mijn aandacht, mega-interessante onderwerpen met onuitputtelijke mogelijkheden: een uitdaging om die te vertalen in realistische projecten.

Binnen de regio Rijnmond heb ik in de loop der jaren een omvangrijk en betrouwbaar netwerk opgebouwd, bestaande uit ondernemers, ambtenaren en politie. Dit weerhoud mij er echter niet van ook wel eens ‘gemeentelijk vreemd te gaan’ en enthousiast aan een nieuw netwerk te bouwen in een project. Mensen ‘lezen’ is naast een hobby ook onderdeel geworden van mijn professie, daar heb ik veel baat bij.

Het mooiste van werken bij DZP is dat je in alle vrijheid de kans krijgt je te ontwikkelen in het gehele scala van projecten die wij mogen uitvoeren. Van een Sinterklaasintocht organiseren tot en met een overleg voeren met een wethouder in het belang van een opdrachtgever. Empathisch vermogen is in een aantal van mijn opdrachten van groot belang: hoe kun je immers anders in de tegenstellingen tussen partijen de juiste boodschap overbrengen aan de anderen? Werken bij DZP is een continue verfrissende uitdaging en houdt me jong!