danny

CONTACT


specialisme

Danny Houtman

Sinds juni 2003 ben ik in dienst bij DZP en heb mij in deze jaren ontwikkeld tot een veelzijdig adviseur. Opgegroeid in het rauwe Rotterdam-Zuid beschik ik over een behoorlijk portie directe Rotterdamse no-nonsense mentaliteit.

Ik ben gedreven, werkresultaat gericht en sociaalvaardig. Opereer zelfstandig of in een team. Weet informatie die relevant is voor de uitvoering van mijn opdrachten snel te verzamelen en te analyseren. Ik beschik bovendien over een gezonde dosis humor (al zeg ik het zelf) en laat mij niet snel uit het veld slaan.

In de loop der jaren heb ik een groot netwerk ontwikkeld en heb ik aan mooie opdrachten gewerkt door heel Rijnmond. Van een transformatie-onderzoek in Hoek van Holland tot aan een centrummanagementopdracht in Bergschenhoek en van een veiligheidsproject in de Spaanse Polder tot aan de rol van parkmanager op bedrijventerrein Hoogvliet-Gadering.

Een diversiteit aan opdrachten waar altijd het ondernemerscollectief centraal staat. Het opzetten, structureren en continueren van samenwerkingen waarbij verschillende belangen een rol spelen zijn dan ook een sterke punten van mij.

Wil je jou ondernemerscollectief versterken of wil je meer weten over de huidige projecten die ik momenteel uitvoer? Bel of mail gerust!