Monique Tromp

CONTACT


specialisme

Monique Tromp

Ondersteunen & ontzorgen, dat is wat ik doe! En dat In de breedste zin. Het voorbereiden van de financiële administratie, het doen van bestellingen, het beheren van agenda’s, organiseren van meetings & bijeenkomsten, regelen van de HR-zaken, het beheer van het wagenpark en nog veel meer. Lekker divers! Allemaal zodat onze bevlogen Adviseurs & Verbinders zich 100% kunnen focussen op hun projecten.  

Ik vind veel zaken interessant, dus dat uitdagende takenpakket past perfect. En door vele jaren als directiesecretaresse en projectondersteuner te hebben gewerkt in een grote organisatie heb ik alle kennis & kunde in huis om deze uitdagende zaken vlotjes op te pakken.  

Een goede werksfeer, daar hou ik van! Een werkplek waar iedereen zich thuis voelt en waar je optimaal kan presteren. Daar draag ik graag ook de zorg voor. Blij word ik van het organiseren van bijeenkomsten & borrels, want het moet ook wel en beetje gezellig zijn.

Ook naast mijn baan bij DZP ben ik een bezig baasje. Vaak ben ik aan de slag in mijn atelier waar ik onder mijn label ‘whisky-arts’ bijzondere schilderijen creëer. Of je vindt mij in m’n moestuin of keuken, of languit op de bank met een goed boek of ik maak heerlijke lange wandelingen in de natuur. Ook lekker divers! Daar hou ik van.