wilbert 2

CONTACT


specialisme

Wilbert Koppers

Duurzaamheid analist

Ja ik heb verstand van duurzaamheid en van maatregelen die we moeten nemen tegen klimaatverandering. 

Al ruim 20 jaar ben ik in mijn werkende carrière bezig om deze wereld schoner en mooier achter te laten voor de volgende generaties. De klimaatproblematiek heb ik vol omarmd. Niet vanaf papier maar vanuit de praktijk, omdat ik

in de wereld met eigen ogen heb kunnen zien en ervaren wat de gevolgen zijn van klimaatverandering en de weinige inspanningen die daar op dit moment internationaal op plaatsvinden. 

Vanuit enorme intrinsieke motivatie zet ik mij daarom in om met mijn kennis en kunde daar mensen en processen in te helpen. Zoeken naar en realiseren van oplossingen. Met mijn ervaring heb ik daarnaast een breed en groot netwerk op -en uit mogen bouwen op het gebied van klimaat, duurzaamheid en ook gerelateerd aan onder meer mobiliteit. Binnen de publieke en private sector: op rijksniveau tot gemeenteniveau, van kleine bedrijven tot grote bedrijven, van nationaal tot internationaal. Het lobbyen zit mij in de genen en geeft mij energie. De juiste partijen vinden, overtuigen, verbinden, etcetera. Dit brede en grote netwerk zet ik dan ook graag in. 

Of dat nu gaat om de lobby, het meedenken met nationaal beleid, strategische advisering. Ik heb mij gespecialiseerd in het geven van een antwoord aan iedereen die het wil en/of moet horen op de vraag ”wat moet ik nou met dat groen/duurzaam”. Met twee benen op de grond, stap voor stap, met kleine beetjes beginnen en vooral veel adviseren om deze wereldbol voor onze generaties na ons gezond achter te laten, dat is mijn drijfveer.

Mocht je nou meer willen weten of zou je graag kennis willen maken.
Mail of bel gerust.