Tim Zoeter

CONTACT


specialisme

Tim Zoeter

De wereld om mij heen en de veranderingen die hierin plaatsvinden, dat vind ik van jongs af aan al interessant. De keuze voor mijn studie was dan ook simpel en snel gemaakt. Ik ben afgestudeerd in de Sociale geografie en Planologie aan de Universiteit Utrecht. De ontwikkeling van steden en gebieden binnen de stad, daar werk ik graag aan.

Bij DZP ben ik nu junior Adviseur & Verbinder. Ik werk aan projecten zoals het centrummanagement in Pijnacker en de BIZ in Charlois West. Ik ondersteun mijn collega’s met het opzetten en uitvoeren van onderzoeken, operationeel projectmanagement, etc. Ik heb een lekker frisse “beginner’s mind”. Dat helpt DZP om zaken vanuit verschillende perspectieven te bekijken en zo tot de juiste out-of-the-box oplossing te komen.    

Tijdens een carrièredag van mijn studievereniging werd ik helemaal blij van DZP. Al die verschillende projecten en onderwerpen, dat is inhoudelijk tof. En dan natuurlijk de gezellige collega’s met Rotterdamse instelling “niet l**len, maar poetsen”. Ook deze keuze is simpel en snel gemaakt; ik ga bij DZP werken aan de duurzame welvaart in stad & regio. 

Naast het werk ben ik gek van voetbal. Met grote regelmaat zit ik in het stadion of bekijk ik wel ergens een wedstrijd op een scherm. Eredivisie, Premier League, Bundesliga, ik volg ze allemaal… Maar mijn hart klopt net even harder voor Feyenoord. Da’s mijn club.

Verder houd ik enorm van reizen. Van stedentrips, liefst met stadion bezoek, tot te gekke roadtrips door natuurgebieden, als het aan mij ligt zie ik zoveel mogelijk van de wereld. Barcelona, New York, Utrecht, ik kan je ze aanbevelen. Of het nationale park Þingvellir op IJsland, of de heuvelachtige landschappen in Italië… De wereld is mooi.

Heb je een goede stedentriptip of kan je mijn “beginner’s mind” goed gebruiken bij jouw (stads)project, bel of mail mij dan. Tot snel!