debby

CONTACT


specialisme

Debby Leenen

Mijn ouders noemden mij vroeger al een ‘bezige bij’, ik was namelijk toen altijd al met 10 verschillende dingen tegelijk bezig en dat doe ik nu nog steeds het liefst. Lekker bezig zijn, met het liefst veel onderwerpen en uitdagingen tegelijk. Beter een te vol bord, dan een half lege. Mij krijg je dan ook niet zo snel gek. Lukt het niet linksom, dan regelen we het rechtsom. Waar een wil is, is altijd een oplossing. Toen iemand mij laatst vroeg ‘wat voor opdrachten doe je het liefst’, hoefde ik daar niet lang over na te denken: complexe opdrachten waar ik als troubleshooter en bezemwagen de lastigste uitdagingen kan ombuigen naar resultaten. Waarin ik de neuzen dezelfde kant op krijg en zelfs de eeuwige ‘remmers’ in beweging krijg. En als ik mijn opdrachtgevers hoor, dan ben ik daar niet onverdienstelijk in.   

In een politiek-bestuurlijke omgeving werk ik graag. Ik houd van die dynamiek, geen enkele dag is hetzelfde en politiek is weerbarstig. Misschien komt het door mijn studie stedelijke economie of omdat ik begonnen ben bij de gemeente, maar die wereld interesseert mij enorm. Ik kan kan er goed mijn weg vinden. Maar ook binnen het privaat domein ben ik op mijn plek, want na mijn overstap van de gemeente naar DZP ben ik het bedrijfsleven niet meer uit geweest. Wel ben ik nog steeds met veel plezier actief in projecten voor en met de overheid. Dus wat is er mooier dan de combinatie publiek-privaat en deze werelden samenbrengen?

Naast mijn opdrachten heb ik binnen DZP ook nog de verantwoordelijkheid als MT-lid. Lijnen uitzetten voor het bedrijf, de dagelijkse gang van zaken, en collega’s helpen en coachen. Mijn focusgebied ligt momenteel op de regio Rotterdam, maar ook binnen de regio Amsterdam en Den Haag heb ik mijn tentakels. Iedere dag ben ik met mijn team dan ook bezig om de stad, de regio en Nederland een stukje beter en mooier te maken in het economisch domein. Niet lullen, maar poetsen, op zijn goed Rotterdams. Ook dat past bij mij.

Oh ja, ik ben best een pietje-precies. Perfectionistisch heet het ook wel, maar het heeft mij op de zaak de bijnaam ‘kraaienoog’ opgeleverd. Geen detail ontgaat mij. Of ik er trots op ben? Eigenlijk wel! 

En wat ik naast werken het liefste doe?: dansen en sporten. Ik zit in een jazzdansgroep, en daarnaast ben ik erg fanatiek met step-aerobics en aerobics.