Verbetering warenmarkten

Markten klaarstomen voor de toekomst.

Markten zijn niet meer weg te denken uit het straatbeeld. Het behoort tot een van de oudste vormen van detailhandel die we kennen. Echter, er wordt in Nederland anders gewinkeld dan voorheen en hierdoor verandert de rol van de warenmarkt in ons dagelijks leven. Klanten stellen hogere eisen aan het product, de diversiteit van het aanbod en willen vermaakt worden. Inspelen op de toekomst is noodzakelijk voor het voortbestaan van de markten.

De historie en de regelgeving zorgen voor bijzondere uitdagingen. DZP begeleidt ondernemers, marktverenigingen en/of gemeenten bij het inspelen op deze uitdagingen. Van verzelfstandigingstrajecten tot revitalisering en promotie. In de rol van coördinator, kwartiermaker, adviseur of projectmanager zijn wij actief van visievorming tot en met concrete uitvoering en slagen we er elke keer weer erin de tegenstrijdige standpunten om te buigen tot een gezamenlijk doel: een goed functionerende markt. Wij zijn van alle markten thuis!

voor meer info:

Natascha Heuver

Toen ik in 2005 bij DZP terechtkwam, had ik niet gedacht dat ik er zo lang zou blijven hangen. Ik was immers te onrustig voor

Marlies Mulder

Ik ben als geograaf altijd bezig met interessante projecten: op dit moment werk ik als verbinder aan de uitvoering van de Smart Water strategie op Goeree-Overflakkee.

Debby Leenen

Mijn ouders noemden mij vroeger al een ‘bezige bij’, ik was namelijk toen altijd al met 10 verschillende dingen tegelijk bezig en dat doe ik

MEER DZP PROJECTEN

DZP PROJECT NIEUWS

WE WERKEN SAMEN MET