marlies

CONTACT


specialisme

Marlies Mulder

Ik ben als geograaf altijd bezig met interessante projecten: op dit moment werk ik als verbinder aan de uitvoering van de Smart Water strategie op Goeree-Overflakkee. Daarnaast ontwikkel ik voor regio’s en gemeenten economische, duurzame economische strategieën.

Omdat ik al ruim 25 jaar in dit vak zit, heb ik een enorm groot, goed ontwikkeld netwerk. Dat onderhouden kost veel tijd. Gelukkig vind ik dat ontzettend leuk. Het is mooi om te zien hoe mensen zich in de loop der jaren ontwikkelen, daar kan ik erg van genieten.

Ik word door mijn collega’s bijna dagelijks wel iets gevraagd dat ik door middel van inzet van mijn netwerk kan oplossen. Los van dat ik het dus aangenaam vind om het te onderhouden, is het netwerk een vraagbaak, adviseur en sparringpartner.

Het helpt me ook bij een andere taak die ik heb: het ontwikkelen van nieuwe concepten. Doordat ik zoveel mensen spreek en contacten met hen onderhoud, kom ik ook op mooie ideeën die ik verder met mijn team uitwerk.

Een behoorlijk deel van mijn tijd ben ik wekelijks kwijt aan het begeleiden van mijn mensen. Dat vind ik prachtig en dankbaar werk. Ook hier is het een genot om te zien hoe collega’s zich ontwikkelen. Ik verzamel bij voorkeur mensen om me heen die zo goed zijn dat ook zij weer anderen stimuleren om ook zo goed te worden. Dat werkt prima, want we groeien hard. En daar hou ik me ook mee bezig: niet alleen de wervingsgesprekken van nieuwe collega’s, maar ook de hele bedrijfsmatige en financiële kant van het bedrijf. Groeien is mooi, maar het moet wel gecontroleerd.

Ik zit iedere vrijdagochtend het MT voor. We zijn met z’n vieren en ieder overleg levert uit te voeren acties op.

En tenslotte trek ik regelmatig onkruid op de binnenplaats van kantoor. Tja, iemand moet dat doen, nietwaar!