2024 Natasha Heuver

CONTACT


specialisme

Natascha Heuver

Toen ik in 2005 bij DZP terechtkwam, had ik niet gedacht dat ik er zo lang zou blijven hangen. Ik was immers te onrustig voor een lange zit bij één bedrijf, toch? Uitgeleerd en weer door. De sleur kwam echter maar niet, dus ben ik blijven hangen. Ik ben zelfs nog steeds aan het leren en hoe! Wat heb ik gave dingen gedaan én doe ik ze nog steeds bij DZP. En telkens is het weer een nieuwe uitdaging.  

Gezien mijn zeer diverse opdrachtenportefeuille van de afgelopen jaren durf ik mijzelf een generalist te noemen, met een lichte voorkeur en specialisatie voor de opdrachten in politiek bestuurlijke omgeving. Ik vind het fijn om mij in een omgeving te bevinden waar ik invloed kan uitoefenen op het maken van beleid. Ik adviseer dan ook graag de beleidsmakers op basis van behoefte vanuit de markt en mijn kennis en ervaring.  

Troubleshooten is mij daarnaast op mijn lijf geschreven. Als er ergens ‘herrie in de tent’ is, kom ik graag langs om rust en overzicht te brengen. Ik word wel eens een ‘ijskoningin’ genoemd omdat ik in de meest stressvolle situatie de rust kan bewaren. Ik vind dat een compliment!  

Daarnaast ben ik ook een lid van het management team. Super leuk om mee te mogen bouwen aan de groei van DZP en collega’s te mogen begeleiden naar de beste versie van henzelf. Ik denk dat ik nog een tijdje blijf!