Hendrike Bleumink

Positieve verbinder

In drie zinnen omschrijf ik mezelf als ervaren projectleider, adviseur en teamleider, met name binnen de publieke sector. Een positief, verbindend, authentiek mens. Een generalist, die het niet schuwt om de inhoud in te duiken en zich nieuwe kennis eigen te maken, maar die ook bijzonder goed ingezet kan worden als manager voor een programma of team.

Ik ben afgestudeerd als planologe en heb 7 jaar ervaring opgedaan in de gebiedsontwikkeling. Daarna heb ik de overstap gemaakt naar het interne adviesbureau van de gemeente Amsterdam en heb vele opdrachten in verschillende rollen gedaan bij economische zaken (arbeidsmarktagenda, markten, ondernemersverenigingen, toerisme) en binnen het sociaal domein (jeugd en veiligheid, onderwijs, inburgering). En vervolgens ben ik een aantal jaar teamleider geweest bij het onderdeel bedrijfsvoering, communicatie, waar ik te maken heb gehad met een bezuinigings- en veranderopgave.

Door deze brede ervaring en perspectieven weet ik me snel nieuwe kennis en omgevingen eigen te maken. Ik ben daarin een verbinder en mensenmens en spreek de verschillende talen. Ik word ook echt blij van samenwerking met veel en diverse mensen. Ook van goede grappen trouwens. Ik ben iemand die kan sturen op de grote lijnen, maar de grote lijnen ook concreet kan maken. Ik hou ervan zaken te doorgronden en vind het belangrijk dat dingen kloppen. En tegelijkertijd ben ik resultaatgericht en bedreven in het operationaliseren van complexe projecten. Ik kan en durf besluiten te nemen. Een set eigenschappen die bijzonder goed van pas komen als DZP-er.

Ik ben blij deel uit te maken van deze club bijzonder fijne, eigen en eigenwijze, maatschappelijk gedreven mensen.