bedrijventerreinen_schoonheel

Schoon & heel

De Zakenpartner is expert in de aanpak van zwerfafval en het verbeteren van de buitenruimte. Middels gezamenlijk overleg en publiek-private samenwerking zijn wij u met praktisch advies en gerichte aanpak van dienst, van analyse, aanpak tot en met de borgingsfase. Een schone toekomst lacht u tegemoet.

Een goed verzorgde bedrijfsomgeving is het visitekaartje naar klanten en draagt bij aan de veiligheidsbeleving van alle bezoekers. Zwerfafval en kapot straatmeubilair zijn hierbij uit den boze en moeten dan ook worden aangepakt en waar mogelijk worden voorkomen. Schoon en heel zijn een gezamenlijke verantwoordelijkheid van ondernemers en overheid. De meest effectieve aanpak komt dan ook voort uit een publiek-private samenwerking.

Het beheer en onderhoud van de buitenruimte heeft op bedrijventerreinen niet altijd prioriteit. Een schoon en heel bedrijventerrein is echter een visitekaartje voor de ondernemers aan hun bezoekers. Met parkmanagement kunnen ondernemers in samenwerking met de gemeente werken aan een schoon, heel en veilig bedrijventerrein, bijvoorbeeld door collectief beheer en onderhoud van het openbaar gebied. Bovendien biedt de samenwerking kansen voor collectieve inkoop en dat scheelt geld. DZP brengt gemeenten en ondernemers bij elkaar en ondersteunt in het opzetten van publiek-private samenwerkingsverbanden.