Hoe DZP omgaat met corona.


Het coronavirus houdt iedereen aardig in zijn greep. De overheid heeft ingrijpende maatregelen genomen om verspreiding van het virus tegen te gaan. Ook bij DZP volgen we de berichten en adviezen van de RIVM op de voet en springen we daar flexibel op in. Want zoals u van ons gewend bent, zijn wij van het ‘niet lullen, maar poetsen’. Oftewel, ons devies: blijven ademhalen en elkaar niet gek maken. Gewoon het gezond verstand gebruiken. Hoe wij dat doen? We blijven beschikbaar voor onze klanten met de dienstverlening en de inzet die zij van ons gewend zijn, maar dan misschien nu net een beetje anders afhankelijk van de situatie en wens bij opdrachtgever. Ons kantoor blijft gewoon open, en wij helpen waar we kunnen. Sommige collega’s werken vanuit huis en we zijn best creatief geworden met telefonisch vergaderen zodat de boel zo goed als mogelijk kan doordraaien.

Wij willen als partner van veel MKB-ondernemers hen via deze weg een hart onder de riem steken en zijn in de gebieden waar we actief zijn uiteraard ook al op zoek naar creatieve oplossingen.

Samen komen we er sterker uit!

Marlies, Debby, Natascha, Dorien, Percy, Elize, John, Janine, Hendrike, Annekee, Jamal, Samantha, Iris, Dennis, Titus, Danny, Hinde, Erwin, Joost, Hedy en Onno