Gelukkig en Trots – Marlies Mulder


Hemelvaart 2020. Los van de betekenis van de dag, zit ik hier op een stoel, voor mijn huis op Goeree gelukkig te zijn. Gelukkig omdat alle mensen waar ik om geef gezond zijn. Mijn kinderen, mijn geliefde, mijn ouders, mijn vrienden en mijn collega’s; gelukkig gaan ze allemaal nog steeds door. Af en toe een piep en een kraak, maar vol goede moed kansen zoeken, zien en verzilveren. 

Ik realiseer me na het lezen van de stapel achterstallige kranten met artikelen over bedrijven die mensen moeten ontslaan, of volgens de bonden zelfs willen ontslaan, dat we in onze handjes mogen knijpen bij DZP over de betrokkenheid en loyaliteit van onze adviseurs. Bikkels zijn het, stuk voor stuk ieder op zijn eigen manier. 

En ook bij DZP zijn we net mensen: soms is het helemaal niet makkelijk om adviseur te zijn én vader, of moeder én mantelzorger, schooljuf én oppasser. Maar we doen het allemaal en spelen het klaar. 

Trots op al mijn collega’s. Trots op DZP!