BIZ Vianen

Veiligheid voor alles in het best beveiligde bedrijventerrein van de regio.

In de gemeente Vijfheerenlanden (voorheen Vianen) ligt het best beveiligde bedrijventerrein van de regio. Misschien zelfs wel van Nederland.

Gestart als SBBV (Stichting Bedrijven Beveiliging Vianen) besloot het bestuur van de ondernemersvereniging VBVO (Vereniging Bedrijven Vianen en Omgeving) de samenwerking met de SBBV om te zetten in een BIZ. Dat was heel slim, want daarmee waren alle free-riders verleden tijd. Niet meebetalen, maar wel profiteren van de maatregelen, dat kon niet meer.

DZP werd ingeschakeld en gezamenlijk werd een plan gemaakt waarbij de kosten van de beveiliging, de hekken en de camera’s niet alleen meer door de grote bedrijven, maar door alle ondernemers op het terrein naar rato werden – en nog steeds worden – gedragen.

De VBVO is ondertussen ook opgegaan in de BIZ. Een mooi staaltje van jezelf overbodig maken, compliment voor de bestuurders! De BIZ Vianen heeft als hoofdthema veiligheid en ligt perfect op koers. Dit weten we zo goed, omdat wij van DZP deze BIZ mogen begeleiden.

gelijksoortige projecten

voor meer info:

MEER DZP PROJECTEN

DZP PROJECT NIEUWS

WE WERKEN SAMEN MET