Parkmanagement Gadering

Realisatie grootste BIZ (op een bedrijventerrein) binnen de gemeente Rotterdam!

Bedrijventerrein Hoogvliet Gadering ligt vlakbij de zeehavens van Rotterdam en bestaat uit twee delen: het oudere gedeelte ‘Hoogvliet’ en het nieuwere gedeelte ‘Nieuwe Gadering’. Met een netto oppervlakte van ruim 45 hectare, kent het terrein een grote diversiteit aan bedrijvigheid waar buiten de haven en logistiek, onder andere handel, bouw en commerciële dienstverlening goed vertegenwoordigd zijn.

Sinds 2016 is DZP verantwoordelijk voor het operationeel parkmanagement op bedrijventerrein Hoogvliet Gadering. DZP-er Danny Houtman is actief als parkmanager en houdt zich onder andere bezig met (collectieve) belangenbehartiging, het signaleren, bespreken en oplossen van knelpunten en tekortkomingen in de openbare ruimte en infrastructuur en het zoeken naar subsidiemogelijkheden. Wij onderhouden en verbeteren de contacten met (overheids)diensten en bewaken het kwalitatief hoge niveau van de openbare ruimte. Omdat duurzaamheid een steeds grotere rol op bedrijventerreinen speelt, haakt DZP hierop in door samenwerkingen te starten en onderzoek te doen naar subsidies en collectieve duurzaamheidsverbeteringen.

In 2021 heeft DZP zich als kwartiermaker ingezet om tot een BIZ te komen voor bedrijventerrein Hoogvliet Gadering. Een uitgebreid proces dat wij van begin tot het eind hebben uitgevoerd. BIZ Hoogvliet Gadering is met 369 stemgerechtigden de grootste BIZ (op een bedrijventerrein) binnen de gemeente Rotterdam en geeft parkmanager Danny Houtman in samenwerking met het BIZ-bestuur nog meer (financiële)mogelijkheden om dit toch al prachtige bedrijventerrein nog meer te verbeteren.

gelijksoortige projecten

voor meer info:

MEER DZP PROJECTEN

DZP PROJECT NIEUWS

WE WERKEN SAMEN MET