FUENTZ Investeringsplatform

Platform voor innovatief ondernemerschap.

Het platform Fuentz werkt als makelaar tussen investeerders en ondernemers met een goed plan. Voor innovatieve ondernemers is het vaak lastig de juiste investeerder te vinden. Geld is op meerdere plekken beschikbaar, maar waar vind je die investeerder die ook relevante ervaring en het netwerk meebrengt en zo de kansen van de onderneming vergroot? Fuentz biedt de entree naar slim kapitaal.

Fuentz (een samenvoeging van het Spaanse  fuente  dat bron betekent en het Engelse woord  friends) is een investeringsplatform opgericht door de Kennissenclub, een zakelijk netwerk met sterke Rotterdamse wortels, waaraan meerdere investeerders zich hebben verbonden. Op het platform Fuentz kunnen ondernemers hun plan indienen, waarna deze worden gescreend voor de investeerders en de ondernemer feedback krijgt op het plan. Aangezien Fuentz zelf ook investeert in goedgekeurde plannen, gaat zij zeer zorgvuldig te werk.

Fuentz is opgericht vanuit een sociaal-maatschappelijke doelstelling. De regio Rotterdam-Rijnmond is een economische regio van formaat. Desondanks kent Rotterdam haar uitdagingen, de werkloosheid in de regio is hoger en het opleidingsniveau is lager dan het landelijk gemiddelde. Om hier iets aan te doen zet Fuentz in op innovatief ondernemerschap. Dit is belangrijk voor de groei van de werkgelegenheid, het behoud van hoger opgeleiden in de stad en het versterken van de economische kracht van de regio.

GERELATEERD

Danny Houtman

Sinds juni 2003 ben ik in dienst bij DZP en heb mij in deze jaren ontwikkeld tot een veelzijdig adviseur. Opgegroeid in het rauwe Rotterdam-Zuid

Debby Leenen

Mijn ouders noemden mij vroeger al een ‘bezige bij’, ik was namelijk toen altijd al met 10 verschillende dingen tegelijk bezig en dat doe ik

Coaching

Voor de ontwikkeling van ondernemers en ondernemerschap.

DZP INNOVATIELAB

DZP INNOVATIELAB NIEUWS